Produktliste

Vitria

Vitria
Vardenafil (Levitra Strips)
Vitria er et medikament, der har vist sig effektivt til behandling af erektil dysfunktion og impotens hos voksne mænd. Du kan opnå en tilfredsstillende erektion indenfor en halv time når du tager de opløselige Levitra bånd med mintsmag samtidig med seksuel stimulation. Båndet lægges ganske enkelt under tungen.
Select Package
20 mg
10 Strips
Vitria
$67.19
$ 55.99
$ 5.60 pr strip
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $ 0.00
20 mg
20 Strips
Vitria
$117.59
$ 97.99
$ 4.90 pr strip
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $ 14.00
20 mg
30 Strips
Vitria
$160.79
$ 133.99
$ 4.47 pr strip
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $ 33.90
20 mg
40 Strips
Vitria
$194.39
$ 161.99
$ 4.05 pr strip
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $ 62.00
20 mg
50 Strips
Vitria
$220.79
$ 183.99
$ 3.68 pr strip
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $ 96.00
Vare Beskrivelse
Vidnesbyrder
Pakke

Almindelig brug

 

Den aktive ingrediens i Vitria bånd er vardenafil - 20 mg. Fås i bånd - 10 pr pakning.

 

Vitria er et oralt opløseligt bånd til behandling af erektil dysfunktion (ED). Vardenafil bånd, som hører til en gruppe af medicin kaldet phosphodiesterase type 5 (PDE5) hæmmere bruges til behandling af erektil dysfunktion (impotens). Denne medicinske tilstand opstår når en mand ikke kan få eller opretholde en hård, stiv penis egnet til seksuel aktivitet.

 

Vardenafil forstærker virkningen af nitratoxid, et stof, som afslapper arterierne i penis og muliggør fri blodtilstrømning til penis. Efter din seksuelle oplevelse vil erektionen forsvinde. Der er ingen grund til at du haster dig igennem det intime samvær med din partner, for Levitra båndene virker i op til 24 timer efter de er optaget i kroppen.

 

 

 

Dosering og vejledning

 

Levitra bånd indeholder 20 mg af den aktive ingrediens vardenafi, virkningen indtræder få minutter efter indtagelse. Læg Vitria på tungen og det opløses gradvist. Såsnart båndet opløses vil du få en frisk mintagtig smag i munden og den aktive ingrediens Vardenafil bliver øjeblikkeligt absorberet i blodbanen. Varigheden af virkningen er omkring 4 - 6 timer.

 

Doseringen af Vitria kan variere fra bruger til bruger, afhængig af lægens anvisninger.

 

Vitria kan hjælpe med at opnå en erektion, når seksuel stimulans forekommer. Erektionen vil ikke bare opstå ved at tage et bånd.

 

Hvis det er første gang, du tager det, er det rimeligt at nøjes med et halvt Vitria bånd, hvilket er det samme som at tage 10 mg vardenafil. Den halve dosis kan være nok til at opnå det ønskede resultat. Hvis 10 mg vardenafil ikke er nok, bør du næste gang tage hele båndet af Vitria Levitra. Den maksimale daglige dosis af vardenafil er 20 mg og den bør ikke overskrides.

 

 

 

Forholdsregler  • Patienter bør ikke bruge Vitria oral bånd hvis sex ikke kan anbefales på grund af forud eksisterende kardiovaskulær sygdom.

 

  • Brug af Vitria oral bånd med alfablokkere, antihypertensiva eller betydelige mængder af alkohol (5 genstande eller flere) kan føre til lavt blodtryk.

 

  • Forlængede erektioner varende mere end 4 timer og priapisme (smertefuld erektion varende mere end 6 timer) rapporteres sjældent i forhold til patienter behandlet med Vardenafil. Patienter bør søge omgående lægehjælp hvis erektionen varer mere end 4 timer.

 

  • Patienter bør stoppe med at tage Vardenafil og søge omgående lægehjælp hvis der forekommer pludseligt synstab på et eller begge øjne, hvilket kan være tegn på non-arteritisk anterior iskæmisk opticus neuropati (NAION)

 

  • Patienter bør stoppe med at bruge de letopløselige Vitria oral bånd og omgående søge lægehjælp i tilfælde af pludselig nedsat eller tab af hørelsen.Vardenafil er blevet klassificeret af det amerikanske FDA som "Pregnancy Category B". Vitria bånd er ikke beregnet til brug for kvinder. Der er ingen studier af oralt opløselig Vardenafils brug hos gravide kvinder.

 

Kontraindikationer

 

Vitria bånd er kontraindikeret i de følgende tilfælde:  • Påpasselighed anbefales hvis man tager phosphodiesterase type 5 (PDE5) hæmmere såsom Vitria sammen med alfablokkere. Samtidig anvendelse af disse to typer af medikamenter kan hos nogle patienter sænke blodtrykket væsentligt.

 

  • Patienter med overfølsomhed overfor Vardenafil citrat eller andre inaktive komponenter i Vitria

 

  • Udskrivelse af Vitria til patienter, der bruger nogen form for organisk bundet nitrat enten regelmæssigt eller fra tid til anden er kontraindikeret.

 

  • Vitria er kontraindikeret for patienter med myokardieinfarkt indenfor de seneste 90 dage, ustabil angina eller angina, der forekommer under seksuelt samleje.

 

  • Vitria er kontraindikeret for patienter med ukontrolleret forhøjet blodtryk, et slagtilfælde indenfor de seneste 6 måneder.

 

  • Patienter, som har mistet synet på det ene øje på grund af non-arteritisk anterior iskæmisk opticus neuropati (NAION) bør ikke bruge Vardenafil oralt opløselige bånd.

 

  • Vitria bånd er kontraindikeret for patienter med svære leverproblemer (Child-Pugh C) såvel som patienter, der er i dialyse 

 

Mulige bivirkninger

 

De almindelige bivirkninger forekommer i 2% eller flere af patienter, der behandles med Vitria inkluderer hovedpine, rødmen, halsbrand, stoppet næse, bihulebetændelse, influenzalignende symptomer, svimmelhed, øget kreatinkinase, kvalme, rygsmerter. Øvrige bivirkninger ses herunder:  • Kroppen som helhed - allergisk ødem og angioødem, utilpashed, allergiske reaktioner, brystsmerter.

 

  • Kardiovaskulær - Hjertebanken, takykardi, angina pectoris, myokardieinfarkt, ventrikulær takykardi, for lavt blodtryk

 

  • Fordøjelse - kvalme, gastrointestinal og mavesmerter, mundtørhed, diarre, gastroøsofageal reflukssygdom, gastritis, opkastning, stigning i transaminer

 

  • Nervesystemet - paræstesi og dysæstesi, søvnighed, søvnforstyrrelse, synkope, hukommelsestab, anfald

 

  • Muskuloskeletalt - stigning i kreatinfosfokinase (CPK), øget muskeltonus og krampe, myalgi

 

  • Åndedræt - åndenød, tilstoppede bihuler

 

  • Hud og underhud - erythem og udslæt

 

  • Oftalmologisk - synsforstyrrelser, okulær hyperæmi, farveforstyrrelser i synet, øjensmerter og utilpashed i øjnene, lysfølsomhed, øget tryk i det indre øje, conjunctivitis

 

  • Hørelse - tinnitus, svimmelhed

 

  • Urogenitalt - forøgelse af erektion, priapismeI fald du oplever nogle af disse bivirkninger, eller andre end de ovenfor anførte - kontakt din læge eller apoteker.

 

 

 

Stof interaktion

 

Mange medikamenter interagerer med Levitra og bør undgås hvis muligt, herunder:

 

Dronedaron (Multaq); Fluconazol (Diflucan); Nelfinavir (Viracept); Nitroglycerin (Nitro-BID, Nitru-Dur, andre); Posaconazol (Noxafil); Isosorbid mononitrat (Imdur, Ismo, Monoket).

 

Hvis nogle af disse medikamenter er livsnødvendige, bør du og din læge opveje de potentielle risici ved at tage dem samtidig med Levitra. Din læge kan ske at ændre doseringen af det ene eller det andet medikament samt hvor ofte du skal tage dem.

 

 

 

Glemt dosis

 

Vardenafil bruges efter behov, så det er ikke sandsynligt at du er på et doseringsskema.

 

 

 

Overdosering

 

Hvis du tror, du har taget for meget Vitria - søg omgående lægehjælp eller ring til Giftlinjen på telefon 82 12 12 12.

 

 

 

Opbevaring

 

Opbevar Vitria ved stuetemperatur 77° F (20-25°C). Opbevar tørt og væk fra varmekilder. Opbevar ikke medikamenter på badeværelset. Opbevar alle medikamenter udenfor børn og dyrs rækkevidde.

 

 

 


Ansvarsfraskrivelse

 

Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler. Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen. Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.

 

 

Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Forsendelse Til Hele Verden
Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Levering 9-14 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Pakke Eksempel
Forfra Visning
Side Visning
Bagfra Visning
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
 • Forsendelse til hele verden
 • Fortrolighed og anonymitet er garanteret
 • Trygt og sikkert
 • Diskret indpakning
 • Forsendelse af ordrer inden for 24 timer
 • 100% levering success